Η Μπιγιονσέ θα µπορούσε άνετα να είναι η… Lion Queen. Μια γυναίκα µε εκρηκτικό ταµπεραµέντο και πληθωρική παρουσία, µε επίµονο βλέµµα και µε αυτή την πλούσια χαίτη που παραπέµπει σε λιοντάρι. Η διάσηµη τραγουδίστρια, πέρα από τις «τρυφερές» επιλογές που έχουν να κάνουν µε µικρά παιδιά και κινούµενα σχέδια στη µεγάλη οθόνη, αποτελεί το απόλυτο είδωλο της παγκόσµιας pop σκηνής. Η Μπιγιονσέ είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού στο διεθνές µουσικό στερέωµα. Γνωρίζει καλά πώς να παίζει (µε τον δικό της µοναδικό τρόπο) και να κερδίζει πάντα. Οι ανταγωνίστριές της, παρά τις προσπάθειές τους, τρώνε τελικά τη σκόνη ή µάλλον τη χρυσόσκονη που αφήνουν πίσω τους τα πολύτιµα, κεντηµένα µε βαριές αληθινές πέτρες
ρούχα της από τους οίκους Alexander
Mc Queen, Saint Laurent, Tom Ford. Η Μπιγιονσέ είναι µια γυναίκα µε ατελείωτα µηδενικά στους τραπεζικούς της λογαριασµούς. Στο προσωπικό της χρηµατοκιβώτιο υπάρχουν τα σπανιότερα διαµάντια των οίκων Graff και Harry Winston. Η ίδια και ο επίσης πάµπλουτος σύζυγός της Jay-Z συνηθίζουν, όπως αποκαλύπτουν, να επενδύουν σε πανάκριβες πέτρες. Μπιγιονσέ λοιπόν. Στο επίκεντρο πάντα της παγκόσµιας επικαιρότητας. Διάσηµη, γοητευτική, πάµπλουτη. Ενα αφιέρωµα στη συγκεκριµένη ντίβα έχει πάντα κάτι να πει. Ισως επειδή η Μπιγιονσέ, αντίθετα µε την ωραιότερη, σύµφωνα µε την προσωπική µου άποψη, Ριάνα, δεν έµεινε µόνο σε ό,τι έχει να κάνει µε τη µουσική, τις συναυλίες ή τα σκάνδαλα γύρω από την προσωπική της ζωή. Η συγκεκριµένη δηµιούργησε ένα σοβαρό προφίλ, µε πολιτικές αναφορές, περιβαλλοντικές ανησυχίες και ισχυρές γνωριµίες, όπως η προσωπική φιλία µε τον Μπαράκ Οµπάµα.

Η αστραφτερή performer και ένα έργο από… μέταλλο της Peggy Kliafa μπροστά, ειδικά για το BHMAgazino. Τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα γήπεδα γκολφ του πλανήτη βρίσκονται στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ιρλανδία κ.α. Παρουσιάζουμε τα καλύτερα. Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, μια μυθική πλέον μορφή, άφησε το στίγμα του στην Ιστορία. Ογδόντα χρόνια μετά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το life story του «πατέρα της νίκης» συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω