Στο ενεργητικό του έχει πολλές ώρες στα decks των δημοφιλέστερων clubs της χώρας, διασκεδάζοντας με τις μουσικές του επιλογές το κοινό. Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από τον περασμένο Απρίλιο, ο DJ Αντώνης Δημητριάδης είναι ο άνθρωπος που επιμελείται το «Σπίτι με το Mega», αυτές τις ξεχωριστές συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών που έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα με το «Mega Star» (που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.40) μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου.

Μιλήστε μας για το «Σπίτι με το Mega».

«Ηταν αναπάντεχο αυτό που συνέβη εφέτος. Να καταλάβετε, για εμένα αυτή η χρονιά ήταν ίσως από τις καλύτερες, καθώς από τον Μάρτιο μέχρι τον Δεκέμβριο είχα κλείσει events σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δυστυχώς όμως όλα ανατράπηκαν. Σε αυτή, λοιπόν, τη δύσκολη περίοδο, που η Αθήνα ήταν έρημη και σκοτεινή και ο κόσμος κλεισμένος στο σπίτι, βγάλαμε αυτή την εκπομπή, τον Απρίλιο, για να τους κρατήσουμε συντροφιά και να τους διασκεδάσουμε. Η απόφαση ήταν της διοίκησης του Mega και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες. Είχε τεράστια επιτυχία και ήταν μια ανακούφιση για τον κόσμο. Ετσι είπαμε να το συνεχίσουμε και κλήθηκα να αναλάβω τη μουσική επιμέλεια και τον συντονισμό των καλλιτεχνών. Στην πορεία αυτό το project γιγαντώθηκε. Εχουν περάσει οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της Ελλάδας και έρχονται και άλλοι».

Η εκπομπή έριξε αυλαία για το 2020 με ένα δυνατό grand finale που σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Τι να περιμένουμε μέσα στο 2021;

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς χάρισε μια υπέροχη συναυλία και τον ευχαριστούμε για αυτό, όπως και για την εξαιρετική μας συνεργασία. Οντως η εκπομπή σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Ηταν το grand finale για το 2020 σε αυτόν τον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το οποίο επίσης ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Και βέβαια ακολούθησε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και της Πρωτοχρονιάς με τον Αντώνη Ρέμο. Το 2021 έρχονται πολλά και ωραία πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προσθήκες και κάποιες αλλαγές, αλλά θα ακολουθήσουμε στο ίδιο μοτίβο. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες που δεν έχουν φιλοξενηθεί και σύντομα θα ανέβουν στη σκηνή της εκπομπής «Σπίτι με το Mega»».

Αυτή την περίοδο σας βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες, σε μία επίσης αγαπημένη μουσική εκπομπή, το «Mega Star». Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» σε αυτή την πρόταση;

«Μέχρι να ορθοποδήσω ως DJ χρειάστηκε να εργαστώ παράλληλα και σε άλλες δουλειές. Αυτό με δίδαξε πολλά. Τώρα με τον κορωνοϊό σταμάτησα να δουλεύω ως DJ. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία με την τηλεόραση και την άδραξα. Είχα μια κάποια εμπειρία από γυρίσματα που παρακολουθούσα ή συνεντεύξεις που έδινα. Στο «Σπίτι με το Mega» έμαθα πολλά. Απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το «Mega Star». Ηταν κάτι που συζητούσαμε εδώ και καιρό, αλλά τo απέφευγα, γιατί δεν είχα βρεθεί στον ρόλο του παρουσιαστή. Το θετικό εδώ είναι ότι το περιεχόμενο της εκπομπής είναι η δουλειά μου, δεν κλήθηκα να παρουσιάσω μια εκπομπή το περιεχόμενο της οποίας δεν γνωρίζω. Επίσης, το «Mega Star» είναι μια εκπομπή που παρακολουθούσα κυριολεκτικά από το πρώτο επεισόδιο. Αφενός γιατί μου άρεσε και αφετέρου για να ενημερώνομαι κιόλας για τη δουλειά μου. Είναι μια αγαπητή στο κοινό εκπομπή, διαχρονική, γρήγορη και διασκεδαστική. Αυτό προσπαθούμε να το συνεχίσουμε και εμείς, εμπλουτίζοντάς την και με το ξένο top 10 αλλά και με διάφορες προκλήσεις-παιχνίδια στα οποία υποβάλλουμε τους καλεσμένους μας».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Μαντώ Γαστεράτου;

«Η Μαντώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και για αυτό ταιριάξαμε απευθείας και τα πάμε πολύ καλά. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και ασχολείται χρόνια και εκείνη με τη μουσική. Είχαμε και οι δύο σαν όνειρο να παρουσιάσουμε αυτή την εκπομπή και τώρα αυτό έγινε πράξη».

Να περιμένουμε εκπλήξεις από το «Mega Star»;

«Θα ήθελα πολύ να κάνουμε πράγματα. Να ταξιδέψει, ας πούμε, η εκπομπή ανά την Ελλάδα. Να έχουμε συναυλίες και διάφορες διοργανώσεις, αλλά δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε κάτι. Οταν επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ενδεχομένως να δούμε και άλλα πράγματα από το «Mega Star» και εκτός studio».

Αυτούς τους περίπου εννέα μήνες, οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες έχουν δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα…

«Δυστυχώς, οι κλάδοι που σχετίζονται με τη διασκέδαση των Ελλήνων ήταν οι πρώτοι που επλήγησαν και οι τελευταίοι που θα ανοίξουν. Υπάρχουν εκατοντάδες μουσικοί και καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Το Mega βρέθηκε στο πλευρό τους, στον βαθμό που μπορούσε. Αρχικά μέσα από το «Σπίτι με το Mega», αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το κανάλι αγκάλιασε πολλές εκδηλώσεις και στην ουσία κατάφερε να τις κρατήσει «ζωντανές», όπως είναι τα «Mad Video Music Awards» και το «Madwalk» που γίνονται σε συνεργασία με το Mad».

Εσάς τι σας έλειψε περισσότερο;

«Η μουσική σε διαπερνάει, σε παρασέρνει, σου δημιουργεί συναισθήματα. Νομίζω ότι αυτή η επαφή και η διάδραση με τον κόσμο μού έχουν λείψει περισσότερο».

Εχετε συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Τι κρατάτε από την κάθε σας συνεργασία;

«Μόνο ωραία πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτές τις συνεργασίες μου. Το καλοκαίρι του 2005, στη Θεσσαλονίκη, στο μαγαζί που δούλευα, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος με «κατέβασε» στην Αθήνα τον χειμώνα της ίδιας χρονιάς. Τότε ξεκίνησε όχι μόνο μια συνεργασία αλλά και μια φιλία που έχει παραμείνει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα. Από τον Αντώνη κατάφερα να συνεργαστώ με τεράστιους καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως η Γκλόρια Γκέινορ, ο Ερος Ραματσότι και ο Χούλιο Ιγκλέσιας. Είχα όμως την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με τους μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες, με τους οποίους διατηρώ άψογες σχέσεις, κάτι που φάνηκε και στην άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μου για να συμμετάσχουν στο «Σπίτι με το Mega»».