Νομίζω ότι η Ντόρα ήταν ιδιαίτερα άδικη με τον «πρόεδρο του κόμματος» Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «ρεμπεσκέ».

Και δεν το κάνει πρώτη φορά.

Θυμίζω παλαιότερα που είχε πει ότι ο (επίσης) «πρόεδρος του κόμματος» Πάνος Καμμένος είναι «κότα τρίλυρη και μακροπουπουλάτη» (2018).

Δυστυχώς ο πρόεδρος Πάνος δεν είχε καλή κατάληξη – ως πρόεδρος εννοώ, όχι ως κότα…

Για τον πρόεδρο Στέφανο όμως τα στοιχήματα είναι ανοιχτά.

Αναρωτιέμαι μάλιστα αν κάποιος μπορεί να τον χαρακτηρίζει βάσιμα «ανεπρόκοπο» ή «ανυπόληπτο» (ελληνική απόδοση του όρου ρεμπεσκές) από τη στιγμή που γυρίζει όλη την Ελλάδα με το τροχόσπιτο και τον καμαρώνει ο λαός των «Στεφανουά».

Αδικη λοιπόν η Ντόρα.

Αδικος και ο αδελφός της. Αποκάλεσε τη Χαμάς «τρομοκράτες» ενώ οι άνθρωποι είναι γνωστοί «απελευθερωτές», κάτι δηλαδή σαν το «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Πολυτεχνείο» με μπουρνούζια.

Και θύμωσε ο Ερντογάν επειδή του βρίσανε τους «απελευθερωτές» που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς απελευθερώνουν. Πάντως όχι τους ισραηλινούς ομήρους που έχουν πάρει.

Πάνω στην τσαντίλα λοιπόν αποκάλυψε ότι χίλιοι «απελευθερωτές» της Χαμάς που τραυματίστηκαν στη Γάζα νοσηλεύονται στην Τουρκία.

Μπα; Και πώς έφτασαν οι τραυματίες στην Τουρκία; Ποιος τους πήγε; Και από πού;

Διότι εμείς μαθαίνουμε ότι την έχουν πέσει στη Γάζα από παντού οι Ισραηλινοί και δεν περνάει ούτε ανθρωπιστική βοήθεια. Πώς πέρασαν οι τραυματίες της Χαμάς και μάλιστα όχι ένας, ούτε δύο, αλλά χίλιοι;

Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος Ερντογάν το έχει ρίξει στην παπάτζα αλλά τον άκουσα πολύ πιεσμένο με τη Χαμάς. Τον βλέπω σε λίγο με ράντζο στο κάμπους του Κολάμπια.

Εκτός αν το παπατζιλίκι είναι ίδιον των προέδρων της περιοχής.

Διότι τι μας είπε η πρόεδρος της Βορείου Μακεδονίας; Πως θα συνεχίσει να αποκαλεί τη χώρα της Μακεδονία ως «πράξη ατομικού δικαιώματος αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού» (13/5).

Ομολογώ ότι «ατομικό δικαίωμα αυτοδιάθεσης» για μια… χώρα (!) πρώτη φορά ακούω.

Ενώ ο «αυτοπροσδιορισμός» είχα καταλάβει ότι αφορούσε κυρίως «το Νέμο», «το Μπάμπι» και τους non binary στη Γιουροβίζιον. Πού να φανταστώ ότι αναφερόταν στην πρόεδρο και τη χώρα της;

Αλλά γιατί όχι; Εδώ θεωρούμε «απελευθερωτικό κίνημα» τη Χαμάς με τα καλάσνικοφ και τα χαντζάρια, οι non-binary θα μας εμποδίσουν;

Κι επειδή κατάλαβα ότι πολύ εκνευρίστηκαν οι «Στεφανουά» που η Ντόρα είπε για τον «πρόεδρο του κόμματος» ότι είναι άσχετος με τα διεθνή και ρεμπεσκές, κακώς στενοχωριούνται.

Θα ήταν καλύτερα να τον είχε πει «κότα τρίλυρη και μακροπουπουλάτη»;