SIXTY

Το νέο περιοδικό SIXTY μας μυεί στο καταπληκτικό σύμπαν της ωρολογοποιίας με πλούσιο, ενημερωμένο, πρωτογενές περιεχόμενο.

Καινούρια μοντέλα, νέες τάσεις, συνεντεύξεις με πρόσωπα-κλειδιά, εμβληματικά ρολόγια, ανατρεπτικές τεχνολογίες, πρόσωπα, ρεκόρ, δημοπρασίες, βραβεία, εκθέσεις, προτάσεις αγοράς που αφορούν όλους άντρες και γυναίκες.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί με 4 διαφορετικά συλλεκτικά εξώφυλλα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«100 Ιεροί Τόποι Ορθοδοξίας» της Ελλάδας

Αυτή την Κυριακή το μηνιαίο περιοδικό Διακοπές με θέμα «100 Ιεροί τόποι Ορθοδοξίας» της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφθείτε μία φορά στη ζωή σας, επιχειρεί τη γνωριμία με μονές, εκκλησίες, ασκηταριά και τόπους όπου έζησαν και έδρασαν σημαντικές προσωπικότητες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Περιηγούμαστε σε σημαντικές προσκυνηματικές διαδρομές, οι οποίες διατρέχουν ολόκληρη τη χώρα, από τη Θράκη έως την Κρήτη και από το Ιόνιο έως τα Δωδεκάνησα. Ανακαλύπτουμε μέρη ανόθευτης ομορφιάς, πνευματικής ανάτασης και ψυχικής γαλήνης. Μαθαίνουμε συγκινητικές ιστορίες πίστης και ηρωισμού.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ένα manual καθημερινής χρήσης με όλα όσα θέλουμε και πρέπει να ξέρουμε για να μην κάνουμε λάθη.

  • Πού, πώς και κυρίως τι ανακυκλώνουμε και τι όχι με αναλυτικούς πίνακες και tips.
  • Οι βασικές έννοιες, το οργανόγραμμα, η διαδικασία και οι διαδρομές αυτών που ανακυκλώνουμε για να κατανοήσουμε τι σημαίνει ανακύκλωση στην πράξη.
  • Τα SOS της οικολογικής σήμανσης και τα τρικ του Greenwashing για να μην χανόμαστε στη μετάφραση.
  • Ολα τα δίκτυα της ανακύκλωσης στην Ελλάδα με οδηγίες για τα σημεία συλλογής.
  • Κι ακόμα, η επόμενη μέρα και η αναγκαιότητα της ανακύκλωσης με στοιχεία και νούμερα που σοκάρουν.

Και ΒΗΜΑgazino

Κυκλοφορούν με «ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στις 14 Απριλίου.