Πέθανε ο γνωστός Ελληνας TikToker, Tzane. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός έχασε τη ζωή χθες, Τρίτη 12/3, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, ο ίδιος και οι δύο φίλοι του είχαν επισκεφθεί το χωριό Roghudi Vecchio, το οποίο είναι εγκαταλελειμμένο.

Ο Tzane και οι δύο φίλοι του πήγαν εκεί, ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, φαίνεται πως ο TikToker έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα.

Αμέσως στις ιταλικές Αρχές σήμανε συναγερμός και στο χωριό έσπευσε ελικόπτερο, προκειμένου να παραλάβει τη σορό του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο φίλος του, Χρήστος Κόγιας, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Ιταλία.

«Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα μηνύματα στο TikTok

Μετά την είδηση του θανάτου του Tzane, χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους συλλυπητήρια μηνύματα κάτω από τις αναρτήσεις του.

Ο TikToker είχε συγκεντρώσει 57.000 followers στην πλατφόρμα, οι οποίοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για το τραγικό γεγονός γράφοντας, «Καλό ταξίδι αγορίνα», «Καλό παράδεισο αδερφέ», «Κρίμα». Παράλληλα, πολλοί απορούν αν είναι αληθής η είδηση, καθώς αδυνατούν να το πιστέψουν.

Τα αίτια του ατυχήματος που οδήγησαν τον Tzane στο θάνατο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

@lordtzane #συρραφή με @💪ΒΑΓΓΕΛΗΣ👑 ♬ πρωτότυπος ήχος – lordtzane