Για το πρόβλημα υγείας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από το 2020, όταν έκανε επέμβαση στον οισοφάγο του, μίλησε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης.

«Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 για θέμα παλινδρόμησης, που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει και να επανέλθω στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις» είπε.

Τα ευτράπελα του επαγγέλματος

Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ευτράπελα του επαγγέλματος. «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου» ανέφερε.

Και συνέχισε ο τραγουδιστής: «Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνό μου και δεν μπορούσαμε να το φτιάξουμε άμεσα. Ήταν πολύ όμορφο πώς μέσα στον χαμό συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Τα περίεργα δώρα από τους θαυμαστές

Έχει λάβει περίεργα δώρα ο Θοδωρής Μαραντίνης; «Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα: «κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις». Το πιο περίεργο δώρο, που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι», αποκάλυψε.

«Όταν γυρνούσα από ένα ταξίδι στην Ιταλία, δεν με άφηναν να πάρω την κιθάρα μου στο αεροπλάνο και φώναξαν την Αστυνομία να έρθει και να με κατεβάσει», συμπλήρωσε αναφορικά με μία άβολη στιγμή που έχει βιώσει.

Η σχέση με τα παιδιά του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυστηρό πατέρα. «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους «θέλω» και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται» υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε κλείνοντας: «Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, «πιάνω πάτο». Αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».