Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς φαντασίας «The Witcher», με τον Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia για τελευταία φορά. Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν, η οποία υπόσχεται ότι «όλα αλλάζουν», θα κάνει πρεμιέρα με τα πρώτα πέντε επεισόδια στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια στις 27 Ιουλίου.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», δήλωσε ο Cavill σε ανάρτησή του στο Instagram τον Οκτώβριο του 2022 δίνοντας την σκυτάλη στον Liam Hemsworth.

Μαζί με τον Cavill , πρωταγωνιστούν η Freya Allan ως Ciri και η Anya Chalotra ως Yennefer of Vengerberg. Επίσης επιστρέφουν στον τρίτο κύκλο οι Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio και Tom Canton.

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri of Cintra για να την κρύψει αποφασισμένος να προστατεύσει τη οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher». «Η Yennefer, στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας».

Tο «The Witcher» δημιουργήθηκε από την Lauren Schmidt Hissrich και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski.