Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η σύγκρουση μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και του Αντώνη Μυλωνάκη με κορεάτικες ρήσεις για θηρευτές και θηράματα, προδότες και αυτοκράτορες λαμβάνει η αναταραχή στην Ελληνική Λύση, μετά από αποχωρήσεις βουλευτών εν μέσω σεναρίων αποστασίας και μυστικών συνομιλιών τους με τη ΝΔ.

Το «θήραμα» και η «εγκληματική οργάνωση»

Ο πρώην πλέον βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, μετά τις βαριές κατηγορίες για τρανς πολιτικούς πήγε ένα βήμα παραπέρα και κατήγγειλε ότι η Ελληνική Λύση είναι πολιτική εγκληματική οργάνωση που με αρχηγό τον Βελόπουλο οργανώνει δολοφονίες χαρακτήρα.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου. Κεφάλι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος για να συμπληρωθεί αυτή η εγκληματική οργάνωση θέλει έναν δικηγόρο και έναν λογιστή. Οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κ. Σπίνος που είχε βγει με τη Χρυσή Αυγή και είχε βγει και επιλαχών», ανέφερε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε ότι έχει αποδείξεις για υπόγειες συνομιλίες βουλευτών του με τη ΝΔ ενώ αποκάλεσε συκοφάντη τον Αντώνη Μυλωνάκη, απάντησε στα περί Χρυσαυγιτών υποψήφιων με το κόμμα του λέγοντας ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

«Υπάρχει ειδική επιτροπή ελέγχου υποψηφιοτήτων. Αυτοί θα αποφασίσουν. Θα εισηγηθούν και εγώ θα πω ναι ή όχι, δεν αποφάσισα ακόμα για τίποτα απ’ όλα αυτά. Μέσα στη Βουλή εγώ κατήγγειλα 1,5 πριν ονόματα και πήγαμε στον εισαγγελέα, λέγοντας ότι συγκεκριμένος υποψήφιος βουλευτής εκλήθη τηλεφωνικά, συνομίλησε με στέλεχος της ΝΔ που του είπε έλα σε εμάς. Έχουμε τηλέφωνα, έχουμε στοιχεία», επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο «προδότης» και ο «αυτοκράτορας»

Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Κυριάκο Βελόπουλο να μιλά για προδότες και τον Αντώνη Μυλωνάκη να τον κατηγορεί ότι οι βουλευτές του του έδιναν 500 ευρώ μαύρα κάθε μήνα για τις ανάγκες του κόμματος, ζητώντας οικονομικούς ελέγχους στην Ελληνική Λύση.

«Κι εγώ έδινα κάθε μήνα στον Μπάιντεν 10.000 ευρώ. είναι θέμα δικαιοσύνης. Πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει. Εδώ και 16 μήνες έχω ελεγχθεί 12 φορές από το ΣΔΟΕ και την ΑΑΔΕ», σχολίασε ο κ. Βελόπουλος.

«Η πολιτική εγκληματική οργάνωση θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους εντός εισαγωγικών… πολιτικά για να βάλει τους δικούς της 5-10 ανθρώπους. Ο Βελόπουλος θέλει περίπτερο. Να το κρατήσει χαμηλά και να είναι όλα δικά του να είναι ο αυτοκράτορας», υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάκης.

Κυριάκος Βελόπουλος και Αντώνης Μυλωνάκης ανακοίνωσαν πως θα προσφύγει δικαστικά ο ένας εναντίον του άλλου.