Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ ο Βασίλης Σφήνας  συζητά με την Μαριλένα Γεραντώνη και εξηγεί την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη από το 2020 έως σήμερα.

Η υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη έχει δύο σκέλη: το πολιτικό και το νομικό. Ως προς το νομικό, τα πράγματα θα προχωρήσουν εντός Μαΐου, μετά την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή. Το πολιτικό θέμα εγείρει άμεσα ερωτηματικά για την στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων στο  επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Η υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη από το 2020 έως σήμερα», θα ακούσεις:

*Γιατί καθυστέρησε η υπόθεση να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό

*Η διαδικασία μέχρι την άρση της ασυλίας του Γεωργούλη

*Η θέση του ευρωβουλευτή: η άρνηση των κατηγοριών και η πρόθεση συνεργασίας για την διαλεύκανση της υπόθεσης

*Το ζήτημα της πολιτικής σκοπιμότητας λόγω της προβολής της καταγγελίας εν μέσω προεκλογικής περιόδου

*Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, «εμείς είμαστε με τα θύματα» και οι αντιφάσεις που δημιουργούν θέσεις και αναρτήσεις στελεχών του κόμματος εναντίον της καταγγέλλουσας

*Αντιφάσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και για το αν γνώριζαν για την υπόθεση

*Η υπόθεση Γεωργούλη είναι η απόδειξη ότι δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία στη χώρα μας σε σχέση με τα ζητήματα που αφορούν το κίνημα me too

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ εξηγεί τις ειδήσεις.

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!

Παρουσιαστές: Μαριλένα Γεραντώνη, Γιάννης Θ. Διαμαντής