Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή οι νεκροί έχουν φτάσει τους 57.

Συγκεκριμένα, η κ. Λεοντάρη μιλώντας στον Realfm, ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τους 10.

«Η ταυτοποίηση δεν είναι δικό μας έργο, δεν είναι έργο των ιατροδικαστών. Συνδράμουμε φυσικά, αλλά το εργαστήριο είναι της ομάδας της Πολιτικής Προστασίας, εξειδικευμένης για τις φυσικές καταστροφές», είπε και πρόσθεσε: «Προχωράει η εργαστηριακή διερεύνηση του DNA. Έχουμε 14 τελειωμένα αποτελέσματα, άρα υπάρχει η διαδικασία ταυτοποίησης», προσθέτοντας ότι δεν έχει «απάντηση για το πότε θα τελειώσει η διαδικασία της ταυτοποίησης», συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα πραγματικός αριθμό αγνοουμένων

Γιατί παραμένει ακόμα άγνωστος ο αριθμός των επιβατών

Άγνωστος παραμένει ακόμη και σήμερα ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων του μοιραίου τρένου, 36 ώρες μετά το δυστύχημα,  καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ οι Αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπήρχαν άτομα που επιβιβάστηκαν στο τρένο χωρίς να κόψουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια.

Συγκεκριμένα, κατά τις ίδιες πηγές τα εκδοτήρια κλείνουν στις 23:45. Όμως δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει το τρένο απαγορεύεται κάποιος να αγοράσει εισιτήριο από τα εκδοτήρια.

Συνεπώς αν κάποιος επιβιβαστεί, αγοράζει το εισιτήριό του πάνω στο τρένο και η καταγραφή του επιβάτη γίνεται χειρόγραφα.