Ως εξωπραγματική χαρακτηρίζει ο υποστράτηγος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, Ευάγγελος Φαλάρας την εξεύρεση άλλων επιζώντων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Φαλάρας ανέφερε ότι «σε όλα τα συμβάντα αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κερδίσουμε τον χρόνο». «Σήμερα βρισκόμαστε στη δυσχερή θέση να μην έχουμε αυτή τη μάχη γιατί δεν υπάρχουν πλέον οι ενδείξεις ή οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιος ζωντανός στα συντρίμμια, που συνεχίζουμε να επιχειρούμε», αναφέρει.

«Έχει περιοριστεί και ο χώρος, στον οποίο επιχειρούμε, είναι δύο σημεία, κάποια υπολείμματα του δεύτερου βαγονιού και το σημείο, στο οποίο περιμένουμε να γίνουν παρεμβάσεις από την εταιρεία ώστε να απομακρυνθεί ο κινητήρας της αμαξοστοιχίας για να ελέγξουμε», πρόσθεσε ο υποστράτηγος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

«Μακάρι να διαψευστώ»

Ο ίδιος βέβαια ελπίζει να βρεθούν τραυματίες.

«Δυστυχώς οι πιθανότητες να έχουμε τραυματίες μέσα σε αυτό το αμάλγαμα μετάλλων και χώματος είναι κάτι εξωπραγματικό», υπογραμμίζει.

«Μακάρι να διαψευστώ αλλά το θεωρώ δύσκολο γιατί πλέον έχει περιοριστεί και το τμήμα, που μένει να ελέγξουμε, είναι αρκετά μικρό και δεν υπάρχει χώρος να υπάρχει κάποιος άνθρωπος τραυματία», προσθέτει ο κ. Φαλάρας.