Κρίσιμη ημέρα θεωρείται η Καθαρά Δευτέρα (27/02) για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική, έχοντας υποστεί βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στο OPEN για τον μουσικό και σχολιαστή της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA: «Τη Δευτέρα (20/02) δεν ήρθε στην εκπομπή και έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα (27/02), γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα».

Τι δήλωσε η σύντροφός του

Η Έλενα Μαστραγγέλη, σύντροφος του παρουσιαστή, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA και είπε: «Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Πάντως, η ίδια υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».