Ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με κατηγορούμενο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βρέθηκε σήμερα ο πρώην τηλεπαρουσιαστής για να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στην εκπνοή της περασμένης χρονιάς μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge porn. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η κλήση του σε συμπληρωματική απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρυσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος –για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ηανακρίτρια τον κάλεσε σε συμπληρωματκή απολογία, καθώς εις βάρος του προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα. Ο ίδιος  αρνείται ότι είναι το πρόσωπο που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάκριση η δικογραφία θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του κατηγορουμένου σε δίκη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.