Με 4-3-3 και τον Μπουχαλάκη αντί του Εμβιλά παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα (22:00), για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Ερυθρόλευκους με τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην 4άδα της άμυνας.

Οι Μαντί Καμαρά, Κανέ και Μπουχαλάκης θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης και τους Μασούρα – Ζινκερνάγκελ στα δύο άκρα ως συμπαραστάτες του Βραζιλιάνου στράικερ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι του Ισραήλ έφτασαν μια… ανάσα από τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90+2’ σε 1-1 με ένα τυχερό γκολ του Χαζίζα. Απόψε, οι Πειραιώτες έχοντας τη βοήθεια των χιλιάδων οπαδών τους που θα κατακλύσουν το «Γ. Καραϊσκάκης», θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Μασούρας και Τικίνιο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Εμβιλά, Κούντε, Ελ Αραμπί, Σωκράτης, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά, Αβιλα, Βαλμπουνεά, Κίτσος και Ραντζέλοβιτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οσον αφορά στην Μακάμπι Χάιφα, ο Μπαράκ Μπαχάρ παρατάσσει την ομάδα του με τους Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνό, Σέρι, Λαβί, Μοχάμεντ, Χαζίζα, Πιερό και Νταβίντ.