Πανηγυρική δοξολογία τελέσθηκε σήμερα στον ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη δοξολογία παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Με μεγάλη τιμή παρευρέθηκα σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη» έγραψε στα social media ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη δοξολογία παραβρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, πρώην Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ακόλουθοι ξένων πρεσβειών.

Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός εορταστμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων περιελάμβανε σειρά από επίσημες εκδηλώσεις, καθώς εκτός της πανηγυρικής δοξολογίας στον ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου έγινε φωταγώγηση του κεντρικού κτιρίου του Στρατοπέδου «Παπάγου» ενώ η πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ακούραστους φρουρούς της εθνιικής ασφάλειας χαρακτήρισε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ο πρωθυπουργός στο δικό του μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων – Ακούραστοι φρουροί της εθνικής ασφάλειας

Διαβάστε επίσης: Σακελλαροπούλου για ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων – Η ευγνωμοσύνη μας είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε

«Χρόνια πολλά στις ένοπλες δυνάμεις, που αποτελούν εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Πατρίδας μας!» το μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.