Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτησή του

Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξη του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα.

Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό οπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία .

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγειας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργος γιατρος και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επομενους μηνες.
-Κανοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επομενους μηνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχως πολλοί συνάδελφοι έχουν οπως φαίνεται από τις εξετασεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μηνες)
-Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαρειά νοσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της ταξης του 43% οπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού )

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑ ,ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ(φωτό 1)

Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημίαμε τους 14.000 νεκρους,τους 9.000 εκτος ΜΕΘ,με τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ ,την απουσία τεστ και πρωτοβαθμιας ,τα ΜΗ μέτρα σε μέσα μαζικης μεταφορας και εργασιακους χωρους ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ των Μονοκλωνικων αντισωμάτων που θα ΕΣΩΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο. Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση.,ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,με την εξέλιξη της πανδημιας παγκοσμιως και στη χώρα μας!

Υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι ΣΘΕΝΑΡΑ την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ , που η κυβέρνηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Αντίθετα με πρόσχημα την πανδημία και τον εμβολιασμό ανοίγει τις πόρτες των νοσοκομείων στα τρωκτικά του ιδιωτικού τομεα

Ισχυρίστηκα επίσης ότι η αναστολή εργασίας είναι μέτρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ, που εξοντώνει τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της χώρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως)

ΤΩΡΑ, χωρίς τον κίνδυνο της σπέκουλας των πολιτικών αντιπάλων, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως θα υπερασπίζομαι με μεγαλύτερο πάθος αυτές τις απόψεις.