Απόψε το βράδυ θα προβληθεί ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2021, ενώ στην τέταρτη θέση εμφάνισης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Stefania με το τραγούδι «Last Dance».

Θα εμφανιστεί με μια ολόσωμη μωβ φόρμα η οποία χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Απαστράπτουσα καθώς το ρούχο που είναι εμπνευσμένο από την K-pop είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα.

Αν και στην τελευταία πρόβα υπήρξαν τεχνικά προβλήματα λόγω καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας στην πρόβα που παρακολούθησαν οι επιτροπές όλα πήγαν καλά.

Στην κορυφή των στοιχηματικών εταιρείων για νικητήριο τραγούδι παραμένει η συμμετοχή της Ιταλίας με την Γαλλία και τη Μάλτα να κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη θέση σε πιθανότητες να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

Η Ιταλία συγκεντώνει 21% πιθανότητες και ακουλουθούν η Μάλτα με 18% και η Γαλλία με 16%. Στην 8η και 11η θέση παραμένουν Κύπρος και Ελλάδα.

Δεκαεπτά αποστολές αποτελούν τις διαγωνιζόμενες χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού που θα διαγωνιστούν για την εμφάνισή τους στον τελικό στις 22 Μαϊου.

Πρώτο για πρόκριση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φαίνεται να είναι η Ελβετία ερμηνεύοντας μια ατμοσφαιρική μπαλάντα όπως και ο νικητής του 2019. Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι και η συμμετοχη του Σαν Μαρίνο που εκπροσωπείται από την ΣενΧίτ και τον δημοφιλή rapper Φλο – ραϊντα.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού, έχοντας μόλις τελειώσει ένα τουρ στην πόλη του Ρότερνταμ μίλησε για την προετοιμασία για τον τελικό του διαγωνισμού.

«Πήγαν όλα καλά η πορεία μας ήταν ανοδική. Ανεβαίναμε σταδιακά. Ο στόχος για κάθε καλλιτέχνη είναι πάντα υψηλός. Έυχομαι να πάμε καλά. Το τραγούδι μας το αγαπάει πολύ ο κόσμος», ανέφερε για την εμπειρία του ημιτελικού.

«Θεωρώ ότι η Στεφανία θα περάσει σίγουρα στον τελικό, είναι εξαιρετική της εύχομαι κάθε επιτυχία. Της δίνω δύναμη κι αγάπη. Ελπίζω κι εύχομαι να πάει καλά. Είμαστε σε διαφορετικούς ημιτελικούς γι αυτό δεν έχουμε συναντηθεί. Έχει άλλες ώρες πρόβα.», τόνισε στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της για την εκπρόσωπο της Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA: