Έντονος προβληματισμός μετά την ντροπιαστική ήττα από το Λαύριο υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να μην αποκλείεται να προβούν σε άμεσες αλλαγές προκειμένου να διορθώσουν την πολύ κακή εικόνα του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό είναι προβληματισμένοι με τα αποτελέσματα, αλλά και την κακή αμυντική λειτουργία των πράσινων και είναι διατεθειμένοι άμεσα να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, με τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα να μην αποκλείεται να «τρέξουν» άμεσα και πριν το ματς με τη Ζενίτ.

Οι διοικούντες της ΚΑΕ είναι προβληματισμένοι με τον Γιώργο Βόβορα και έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, αφού τις τελευταίες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός παραπαίει, με αποκορύφωμα φυσικά την εμφάνιση και την ήττα από το Λαύριο για την Basket League.

Σήμερα οι επικεφαλής της ομάδας, με πρώτους τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, θα σταθμίσουν όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν για τον Βόβορα, καθώς έρχονται και δυο απαιτητικά ματς με Ζενίτ και ΑΕΚ.