Ο μεγαλύτερος εν ζωή, ενεργός, λυρικός τραγουδιστής και ένας από τους μεγαλύτερους τενόρους όλων των εποχών, φιλοξενείται αυτή την Κυριακή στο ΒΗΜΑgazino.

Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, λίγο προτού συμπληρώσει τα 80 του χρόνια (τον ερχόμενο Ιανουάριο), δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να τραγουδάει και να διευθύνει ορχήστρες, χαρακτηρίζοντας την ενασχόληση με τη μουσική «το ομορφότερο επάγγελμα στον κόσμο».

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος συνομιλεί με τον περιζήτητο ισπανό καλλιτέχνη που έχει ζήσει την αποθέωση στα μεγαλύτερα θέατρα της υφηλίου, που διαθέτει ένα από τα υψηλότερα κασέ στον κόσμο του θεάματος, που διαθέτει μια τεράστια συλλογή από βραβεία (ανάμεσά τους και εννέα Grammy), αλλά και που το τελευταίο διάστημα είδε τη δημόσια εικόνα του να τσαλακώνεται έπειτα από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που ανατρέχει στην καριέρα του διάσημου τενόρου, από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του έως σήμερα και αποκαλύπτει τη φιλοσοφία του πάνω στη μελοδραματική τέχνη και τις σκέψεις του για το μέλλον της όπερας.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»