Η περίοδος του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τον αμπελώνα του αρχοντικού ολοκληρώνεται σε εορταστική ατμόσφαιρα με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, chef Arnaud Bignon, σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχημένης επίσκεψής του, θα προσφέρει και πάλι στους επισκέπτες του Kinsterna ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu που στηρίζεται στο όραμα του ταλαντούχου chef και τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών.

Αυτή τη φορά τα πιάτα του Bignon συνδυάζονται αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες από το κτήμα Semeli, μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες. Το food & wine pairing dinner θα περιλαμβάνει 7 μοναδικά πιάτα και 6 διαφορετικά κρασιά, ο συνδυασμός των οποίων φιλοδοξεί να συγκινήσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του καλού κρασιού.

Το Kinsterna έχει σχεδιάσει μια μοναδική πρόταση διαμονής, ενώ θα προσφέρει το 20% των συνολικών εσόδων του event με τον Arnaud Bignon, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μολάων. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Kinsterna με συχνές δωρεές, για την τεχνική αποκατάσταση του κτιρίου και την αγορά υγειονομικού υλικού. Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη δωρεά τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πληροφορίες & κρατήσεις
T 27320 66300
info@kinsternahotel.gr
www.kinsternahotel.gr