Μια είδηση που προκαλεί απορίες ήρθε από τη Ρωσία, μιας και δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μάσιμο Καρέρα συμφώνησε να επιστρέψει στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας!

Συγκεκριμένα, το «sport24.ru» επικαλείται αποκλειστικές του πληροφορίες και υπογραμμίζει ότι ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας. «Είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Ρώσοι στηρίζουν στο ρεπορτάζ τους στις άριστες σχέσεις που συνεχίζει να διατηρεί ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ, Λέονιντ Φέντουν και προσθέτουν: «είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβε μία καλή προσφορά από τον σύλλογο με τα ερυθρόλευκα».

Να σημειωθεί βεβαίως πως στις αρχές Μαρτίου ο Μάσιμο Καρέρα είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ΑΕΚ για να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης και την επόμενη χρονιά. Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα είχε ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ως το καλοκαίρι του 2021 μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV. Γι’ αυτό και το εν λόγω δημοσίευμα δεν δείχνει να έχει βάση.