Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Βέρντερ Βρέμης! Η ιστορική ομάδα της Βρέμης, κατάφερε να μείνει στην Bundesliga μέσω των αγώνων μπαράζ.

Στη ρεβάνς του 0-0, η Χαϊντενχάιμ υποδέχτηκε την Βέρντερ με τους δυο συλλόγους να έρχονται 2-2 και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Στο 3ο λεπτό, ο Τόιερκαουφ προσπαθώντας να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Στο 85ο λεπτό το σουτ του Μορ τράνταξε το δοκάρι του Παβλένκα και στην επαναφορά ο Κλάιντιστ πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Στο 90+4’ η Βέρντερ έφυγε στην κόντρα, ο Μπαρτέλς από δεξιά γύρισε στον Ογκούστινσον που πλάσαρε ανενόχλητος σε κενό τέρμα για το 1-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να ισοφαρίσουν στο 90+6 με πέναλτι του  Κλάιντιστ.

Έτσι, η Βέρντερ Βρέμης θα βρίσκεται για 40η συνεχόμενη χρονιά στην Bundesliga.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Μπέερμαν, Μπους (78’ Μουλτάουπ), Μάινκα, Γκρίζμπακ, Σνάτερερ (46’ Ότο), Ντορς (68’ Σέσα), Τομάλα (46’ Σίμερ), Τόιερκαουφ, Λάιπερτς (67’ Μορ), Κλάιντιστ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελάσι, Φογκτ, Ογκούστινσον, Φριντλ, Βελίκοβιτς (69’ Λάνγκαμπ), Κλάασεν, Ράσιτσα (80’ Φίλκρουγκ), Εγκεστάιν, Οσάκο (68’ Μπάρτελς), Σάρτζεντ (88’ Γκρος)