Την πρόκρισή της στον τελικό του Final 4, που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, πανηγύρισε η Κ15 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησε στον ημιτελικό του Αρη με 2-0 και πέρασε στον μεγάλο τελικό, όπου την Παρασκευή (10/7, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Μαυρόπουλος και Αρσενίδης, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν σχετικά εύκολα τη νίκη. Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Στο 36’ οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε γκολ την υπεροχή τους, με το γκολ του Μαυρόπουλου. Ο νεαρός άσος έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας των «κιτρίνων» για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και έχασαν δύο ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0. Ο Δρόσος πέρασε στο ματς στο 58’ και λίγο αργότερα έχασε ευκαιρία με το κεφάλι για το 2-0, με τον Μοίρα να φτάνει ακόμα πιο κοντά στο 68ο λεπτό, η εξαιρετική του λόμπα όμως που πέρασε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τα πάντα τελικά τελείωσαν στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό. Ο Αρσενίδης πέρασε τρεις αντιπάλους με εκπληκτικό τρόπο και έστειλε πανέμορφα την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για το τελικό 2-0!