Και η Μύκονος γυρίζει στα παλιά, όπως κάποτε. Η ζωή σε νησί, αργή, απλά τέλεια. Κάθε bungalow λευκό, με την ομπρέλα του στον κήπο, την πισίνα ή την παραλία και οι απλές αυθεντικές γεύσεις του τόπου μας και του κόσμου on delivery! Τζιτζίκια, παραλίες και νησιά στο Αιγαίο.

Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στον κόλπο της Ψαρούς, της πιο διάσημης παραλίας του Αιγαίου. Η Μύκονος, το κόσμημα των Κυκλάδων, με τις μαγευτικές παραλίες και τη διεθνή φήμη της. Υπέροχα τοπία, παραδοσιακά κατάλευκα σπίτια, ανεμόμυλοι και εκκλησάκια δημιουργούν ένα σκηνικό σαν μακέτα κινηματογραφικού στούντιο, ενώ στα γραφικά λιμανάκια της Μυκόνου θα δείτε τις παραδοσιακές ψαρόβαρκες δίπλα στα πολυτελή κότερα του διεθνούς jet set.

Άσπρα σπιτάκια, κυκλαδίτικα, με πέτρινες βεράντες και ιδιωτική πισίνα. Χτισμένα στο βράχο πάνω από τη θάλασσα, είναι ασβεστωμένα και μυρίζουν δεντρολίβανο.

Αιγαιοπελαγίτικα μπανγκαλόου και σουίτες διακοσμημένα με φυσικά υλικά, αέρινα υφάσματα, χειροποίητα έπιπλα από ξύλο & πέτρα και ιδιαίτερα στοιχεία φωτισμού σε όλα στα χρώματα των Κυκλάδων. Οι μοναδικές βίλες πάνω από την Ψαρού με ιδιωτική πισίνα, υδρομασάζ στην βεράντα που βλέπει στη θάλασσα ή ιδιωτικό κήπο προσφέρουν …το απόλυτο στην απόλαυση αυτό το καλοκαίρι. Και βέβαια όλες οι κουζίνες του Mykonos Blu on delivery στην ξαπλώστρα σας.

Στο δωμάτιο θα βρείτε self-care box, καλούδια, νερό και αναψυκτικά για καλωσόρισμα, προσφορά της Grecotel. Δίχως check in στη ρεσεψιόν και ευκολία για τις αποσκευές σας.

Για παραλία, η Ψαρού. 20 ιδιωτικές πισίνες. Ολόλευκη μεγάλη πισίνα με σπηλιές.

Οι προσφορές για την οικογένεια, και όχι μόνο, είναι εκπληκτικές:

  • Το πακέτο «Long Weekend» από τα καλύτερα του καλοκαιριού, παρέχει δωρεάν διαμονή για το παιδί.
  • Το φαγητό σερβίρεται 100% υπαίθρια στις θαλασσινές βεράντες με ολόφρεσκα υλικά απ΄ τα μποστάνια και τις φάρμες, μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και απόλυτη ασφάλεια.

    ​​Όλες οι κουζίνες του Mykonos Blu στη διάθεση σας. On Delivery!​​

  • Το πρωινό είναι πραγματικά μοναδικό: καλαθάκι με ζεστά ψωμάκια, κρουασάν & γλυκά, μέλι & μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, όλες τις παρασκευές αυγών που μπορείτε να φανταστείτε, γλυκιά κρέπα για τα παιδιά, αλλά και μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτες, πατάτες ρόστι και όλα αυτά που αγαπάμε στα πρωινά της Grecotel.

Η προσφορά:
Ισχύει για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων

  • Νέες προνομιακές τιμές
  • Δωρεάν το παιδί έως 12 ετών παραμένει στο δωμάτιο των γονιών
  • Πακέτο καλωσορίσματος: με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, και φυσικά, καλούδια και αναψυκτικά
  • Πρωινό: στο τραπέζι σας θα βρείτε πανδαισία επιλογών, καλαθάκι με φρέσκα ψωμάκια & κρουασάν, λαχταριστές ζεστές επιλογές από grill και κρύα εδέσματα
  • Δωρεάν wifi