Μετά το Λαμία – Ξάνθη (0-0) και το ΑΕΛ – Πανιώνιος (0-0) και το Ατρόμητος – Παναιτωλικός έληξε χωρίς νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Τρία παιχνίδια για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, τρεις ισοπαλίες, με την κατάσταση στην… ουρά να παραμένει όπως ήταν πριν την έναρξη της 5ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, με τον Παναιτωλικό να είναι στην προτελευταία με 23 πόντους. Οι Αγρινιώτες, που κατάφεραν να πάρουν το «χ», είναι στο +1 από τους Κυανέρυθρους και ισοβαθμούν με την Ξάνθη.

Οσον αφορά στον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες με τον βαθμό που πήραν έφτασαν τους 38 πόντους και είναι στο -1 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης.

Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει σούπερ ντέρμπι παραμονής στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος αγωνίζεται στον Βόλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (85’ Γιακουμάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντεπό, Ραμπέγιο (85’ Ούμπιδες), Ενσικουλού (66’ Βέλλιος), Μανούσος (78’ Ανδρούτσος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Κέβιν (26’ Παρράς), Ντάλσιο (66’ Ταχάρ), Ντίας (66’ Τσαγγάρας), Μουνιέ, Ρόσα (78’ Άλβαρες), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς (78’ Αριγκίμπι)