Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μετρούσε η Λέστερ μετά την επανέναρξη της Premier League.

Η ομάδα του Ρότζερς ήταν αγνώριστη μετά την διακοπή, με την… Ανάσταση να έρχεται στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας. Οι «Αλεπούδες» υποδέχθηκαν την Πάλας για την 33η αγωνιστική, επικρατώντας εύκολα με 3-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα, έκαναν αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, όντας στην 3η θέση με 58 βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν 13οι, με 4 βαθμούς.

Στο 49΄, η Λέστερ άνοιξε το σκορ. Ο Γκουαΐτα υπολόγισε λάθος την πορεία της μπάλας που έφτασε στον Ιχεανάτσο ο οποίος έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Ρότζερ πέτυχε το δεύτερο γκολ της στο 77′ και αυτή τη φορά προήλθε από λάθος του Σακό, με τον Βάρντι να κάνει το 2-0. Ο επιθετικός των «Αλεπούδων» δεν έμεινε εκεί, πετυχαίνοντας και το τρίτο τέρμα στο 95΄.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Σογιουντσού, Έβανς, Τσίλγουελ (46’Μπένετ), Πέρες (76’Μπαρνς), Εντιντί, Τίλεμανς (89’Τσουντούρι), Ολμπράιτον (76’Φουχς), Βάρντι, Ιχεανάτσο (64’Πρατ).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κάχιλ, Σακό, Φαν Άανχολτ (83’Μίτσελ), ΜακΆρθουρ, Μιλιβιγεβιτς, Ράιντεβαλντ (60’Κουγιατέ), Αγιού, Μπεντεκέ (83’Τάουνσεντ), Ζαχά.