Παναθηναϊκός : Το αντίο του δακρυσμένου Χρήστου Δώνη

Το βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι συγκινητικό, καθώς δείχνει τα δάκρυα του Έλληνα μέσου, την αποθέωση που γνώρισε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» και όλη την τελευταία παρουσία του Δώνη στο προπονητικό κέντρου του συλλόγου..

Ο Χρήστος Δώνης βρέθηκε χθες για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας μέσος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς φεύγει από τον σύλλογο μετά από δώδεκα χρόνια.

Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο που φεύγω μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μας άξιζε κάτι καλύτερο αυτή την χρονιά. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Το βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι συγκινητικό, καθώς δείχνει τα δάκρυα του Έλληνα μέσου, την αποθέωση που γνώρισε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» και όλη την τελευταία παρουσία του Δώνη στο προπονητικό κέντρου του συλλόγου.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk