Την «υπηρεσία COVID-19» για καραντίνα υψηλής ποιότητας σε πολυτελή διαμερίσματα προσφέρει αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελβετία, στη σκιά της πανδημίας κοροναϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν γεύματα και οι ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και… τεστ για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τα διαμερίσματα καραντίνας στη Ζυρίχη, το Ζουγκ και τη Λουκέρνη διατίθενται αντί 200 έως 800 ελβετικών φράγκων (περίπου 190 έως 750 ευρώ την ημέρα) όπως ανέφερε συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου.

Πρόσθεσε, δε, πως η εταιρεία συνεργάζεται με ιδιωτική ελβετική υγειονομική υπηρεσία, προσφέροντας τη δυνατότητα επίσκεψης νοσηλευτικού προσωπικού αντί επιπλέον 750 ευρώ την ημέρα.

Σε ό,τι αφορά το τεστ για τον κοροναϊό, μπορεί να γίνει στο δωμάτιο – χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί ο πελάτης σε νοσοκομείο – αντί 470 ευρώ.

Πάντως, η εταιρεία ακόμη δεν έχει κάνει τεστ σε πελάτες της, ωστόσο έχει ήδη πέντε κρατήσεις για τη νέα υπηρεσία «COVID-19».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλες οι μονάδες της εταιρείας μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προσωπικό, συνεπώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν καν χειραψία με τον οποιονδήποτε.