Το μεγάλο κύμα εορτών πέρασε και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι φάγαμε και ήπιαμε αρκετά.

Πώς θα ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ώστε και οι τιμές των δεικτών της υγείας μας να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα και τα επιπλέον κιλά που πήραμε να χαθούν με ασφάλεια;

Συνήθως µετά τις γιορτές η αποτοξίνωση αποτελεί µια ιδιαίτερα δηµοφιλή διατροφική τάση. Η αποτοξίνωση αποτελεί µια σηµαντικότατη φυσική και άκρως απαραίτητη διαδικασία του οργανισµού.

Ο µεταβολισµός των διάφορων ουσιών που βρίσκονται µέσα στα τρόφιµα και γενικότερα των θρεπτικών συστατικών έχει ως αποτέλεσµα τη φυσιολογική παραγωγή στον οργανισµό άχρηστων, τοξικών σε µεγάλες συγκεντρώσεις, ουσιών.

Βασικό λοιπόν ζητούµενο των επόµενων ηµερών είναι να ενεργοποιήσουµε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους µηχανισµούς φυσικής αποτοξίνωσης που διαθέτει ο ίδιος µας ο οργανισµός.

Μάθετε τα πάντα για την αποτοξίνωση, ακολουθήστε ένα υγιεινό διαιτολόγιο αποτοξίνωσης που θα βρείτε στο Vita που κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής»  και χάστε με τον πιο υγιεινό τρόπο τα περιττά κιλά και επιπλέον βελτιώστε και την υγεία σας.