Eρχεται κατευθείαν από το γύρισμα. Φοράει ένα μακρύ ασπρόμαυρο παλτό, μια κλος φούστα και μπότες. Στο πρόσωπό της δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μητέρα τριών παιδιών, γιαγιά τριών εγγονιών, η πρωταγωνίστρια του Ερίκ Ρομέρ, βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές χρονιές της ζωής της.

Στο θέατρο για ένατη σεζόν μεταμορφώνεται σε Ερατώ στον θεατρικό µονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω»,  σε μια παράσταση σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Coronet, ενώ από τις 24 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην παράσταση «7 αναζητήσεις», υποδύεται την Αννα, μια γυναίκα που ζει στην Κύπρο και περιμένει τον επί 16 χρόνια αγνοούμενο σύζυγό της.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη συνομίλησε μαζί της για τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της και της ενδιαφέρουσας και ανατρεπτικής ζωής της.

Την ίδια στιγμή σχολιάζει την τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς, «Αγριες μέλισσες», όπου κυριαρχεί ως διαβολικά ερωτική και πονεμένη Μυρσίνη Σεβαστού: «Η τηλεόραση είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο γιατί διαμορφώνει την αισθητική σε μια χώρα» (…) «Σε αυτή τη σειρά κάνουμε έναν μαραθώνιο ποιότητας. Είναι καθημερινά αγώνας δρόμου. Μέσα σε μία ημέρα μπορούν να γυριστούν και 18 σκηνές».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»