Η νίκη επί της Άλμπα, η εικόνα που βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα, αλλά και το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης» και στον Ολυμπιακό περιμένουν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, για να δώσουν υπεραξία στην επιτυχία στο Βερολίνο, να επιβεβαιώσουν ότι ανέβηκαν επίπεδο, αλλά κυρίως γιατί στο τέλος της ημέρας δεν έχουν περιθώρια για πολλές απώλειες. Έχουν ήδη αρκετές.

Ο Ολυμπιακός έχει μια διαφορά, σε σχέση με όλους τους άλλους αντιπάλους στην Ευρωλίγκα: Δεν έχει αγώνες για τις εσωτερικές διοργανώσεις. Τι σημαίνει αυτό;

Από τη μια ότι οι παίκτες του βρίσκουν πιο αργά ρυθμό από τους αθλητές των άλλων ομάδων κι αυτό είναι απολύτως λογικό.

Από την άλλη όταν οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να δείχνουν σημάδια κόπωσης κι έλλειψης ποιοτικής προπόνησης, οι «κόκκινοι» θα είναι πιο φρέσκοι. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μέχρι τότε.

Κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση, στον Ολυμπιακό (κι όχι μόνο) βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό με την Αρμάνι είναι μια τεράστια πρόκληση.

Γι’ αυτό και θέλουν το γήπεδο να είναι πιο γεμάτο από ποτέ τη φετινή περίοδο. Η ΚΑΕ δημιούργησε ένα βίντεο – κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, ευελπιστώντας ότι οι εξέδρες θα έχουν περισσότερο κόσμο την Παρασκευή.