Το ΙΑΣΩ εγκαινίασε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

Η επένδυση ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρ;v – δωρεάν διαγνωστική και χειρουργική θεραπεία για 18 γυναίκες ετησίως

Το ΙΑΣΩ δημιούργησε εγκαινίασε  το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Οι νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες στεγάζουν την Α’ και την Β’ Κλινική Μαστού, δημιουργήθηκαν στην “καρδιά” της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής.

Η επένδυση ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ και αφορά σε νέες εγκαταστάσεις επιφάνειας 1.000 τ.μ. καθώς και σε  σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες επισκέπτονται το Κέντρο και πραγματοποιούνται περισσότερα από 2.000 χειρουργεία.

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ προσφέρει ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση των ασθενών σε όλα τα επίπεδα πρώιμης διάγνωσης και θεραπείας. Διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος (screening) μαστού, όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις, όλες οι επεμβάσεις που αφορούν τις καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού  καθώς και η μετεγχειρητική παρακολούθηση κυρίως των περιπτώσεων καρκίνου μαστού. Πλαισιώνεται από όλα τα απαραίτητα Τμήματα του ΙΑΣΩ και είναι σε άμεση συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως ακτινολόγους, κυτταρολόγους, παθολογοανατόμους, πυρηνικούς ιατρούς, γυναικολόγους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, πλαστικούς χειρουργούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με το Τμήμα Απεικονίσεων και τους εξειδικευμένους ακτινοδιαγνώστες παρέχεται  άριστη διάγνωση καθώς και η δυνατότητα διάγνωσης πολύ μικρών καρκίνων. Η διάγνωση καρκίνων μερικών χιλιοστών είναι υψίστης σημασίας. Το αποτέλεσμα της θεραπείας τέτοιων όγκων είναι σχεδόν πάντα η ίαση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας», η κλινική με απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Γ. Σταματίου, προχωρά μετά  από το απαραίτητο screening,  σε παροχή απολύτως δωρεάν διαγνωστικής και χειρουργικής θεραπείας σε 18 γυναίκες ετησίως.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΣ του Ιασώ τόνισε: «Ο στόχος που θέσαμε ως Διοίκηση, να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού, στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία της Α’ και η Β’ Κλινικής Μαστού στην  καρδιά του ΙΑΣΩ, της μεγαλύτερης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ευρώπη.

Το νέο κέντρο μαστού διαθέτει δύο υπερσύγχρονους Μαστογράφους καθώς και τον πιο εξελιγμένο Μαγνητικό Τομογράφο  3 TESLA που πρόσφατα εγκαταστάθηκε. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι  είμαστε η μόνη Κλινική που διαθέτει τέσσερις Γραμμικούς επιταχυντές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk