Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και ενωμένος σαν μια γροθιά προχωράει με στόχο νέες επιτυχίες και ακόμα περισσότερα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα, η μπασκετική και τα τμήματα του Ερασιτέχνη ετοιμάζονται να χαρίσουν και φέτος μοναδικές στιγμές περηφάνιας στον κόσμο του συλλόγου, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλες τις ομάδες.

Την Πέμπτη 10/10 η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε στο youtube το βίντεο με τα backstage από τη κοινή φωτογράφηση που έγινε πρόσφατα για το ηλεκτρονικό περιοδικό της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σε αυτή έλαβαν μέρος οι αρχηγοί των τμημάτων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης, την μπασκετική ο Βασίλης Σπανούλης, την γυναικεία ομάδα μπάσκετ η Εβίνα Σταμάτη, το ανδρικό βόλεϊ ο Γιώργος Πετρέας, το γυναικείο η Στέλλα Χριστοδούλου, το ανδρικό τμήμα πόλο ο Κώστας Μουρίκης, το γυναικείο η Αλκηστη Αβραμίδου και το χάντμπολ ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Οι αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» τμημάτων πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, διασκέδασαν και πέρασαν όμορφες στιγμές, σε μία άκρως ολυμπιακή… συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα ο Φορτούνης έπαιξε σουτάκια με τον Σπανούλη. Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού μάλιστα κέρδισε τον Kill Bill και θέλοντας να τον πικάρει του φώναξε: «Billy, δεν πειράζει…»