Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ναός, ο οποίος φιλοξενεί καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους από ολόκληρο τον πλανήτη, ετοιμάζεται να υποδεχθεί, στις 3 Οκτωβρίου, ένα διεθνές φιλανθρωπικό γεγονός που θα στρέψει τους προβολείς με τον πιο θετικό τρόπο στην Ελλάδα.
Η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη πρότεινε στην παγκοσμίου φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου να πραγματοποιήσει εκεί ένα fashion show (το πρώτο της επί ελληνικού εδάφους, όπου θα παρουσιάσει τη συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην «ΕΛΠΙΔΑ», που γιορτάζει εφέτος 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας και τεράστιας προσφοράς στα καρκινοπαθή παιδιά.
Οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαίρη Κατράντζου παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στη διευθύντρια του BHMAgazino Μαργαρίτα Σφέτσα με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός με την εθνική σημασία και τον ευγενή σκοπό, εφόσον αφορά μια τέτοιου υψηλού βεληνεκούς προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και παράλληλα στέλνει στα πέρατα του κόσμου ένα ηχηρό, αισιόδοξο μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.
 
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»