Ο Γιώργος Κωστίκος συνέστησε ψυχραιμία μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισβάλας, η οποία τον άφησε έξω από τους ομίλους του Europa League.

Μιλώντας στο «PAOK TV» μεταξύ άλλων είπε: «Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Να βρούμε τους λόγους που έφταιξαν στους δύο αποκλεισμούς, μιας και στους δύο θα μπορούσε να περάσει. Με την Σλόβαν και με τον Άγιαξ δέχθηκε στην Τούμπα «κρύα» γκολ. Πάντως παίζουν πολλές φορές ρόλο και οι αποφάσεις του διαιτητή, μιας και σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι και ο ΠΑΟΚ έχασε και έναν παίκτη για τη συνέχεια.

Πάντα για να βελτιωθείς στη συνέχεια πρέπει να κοιτάξεις το «τώρα» και μετά την επόμενη μέρα. Το πρώτο πράγμα είναι να βρεθούν οι αιτίες των αποκλεισμών και να μην βρεθούν και πάλι μπροστά μας. Πάντα πρέπει να μιλάμε ποδοσφαιρικά και να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ μόνο ποδοσφαιρικά.

Η ομάδα σεβάστηκε πολύ τον αντίπαλο, παρότι είχαμε πλαγιοκοπήσεις από δεξιά και αριστερά, δεν είχε παίκτες να πατήσουν την περιοχή και να την γεμίσουν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η ομάδα ανέβηκε, αλλά δεν είναι θέμα πάντα ποιότητας και τεχνικής, αλλά είναι θέλησης μερικές φορές αλλά και τύχης. Εάν θέλει η μπάλα να μπει, θα μπει. Είδατε ότι η καλύτερη απόκρουση του τερματοφύλακα της Σλόβαν στο τέλος ήταν με το πρόσωπο!».