Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι ο Ντάνιελ Μανσίνι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Για την κατάσταση του Μανσίνι: «Θα τον δούμε σήμερα και ίσως να είναι και στην αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Θεωρώ πως έγινε καλό σκάουτινγκ για τον παίκτη. Θα μας δώσει πολύ ενέργεια, έχει κίνητρο καλή ηλικία και θέλει την καταξίωση».

Για τον Χαριστέα και την επιστροφή του στην ομάδα και τον Διαμαντόπουλο: «Με τον Αγγελο έχουμε γνωριστεί παλιότερα, θα υπάρξει εύκολα μεταξύ μας πεδίο επικοινωνίας. Ο Δημήτρης είναι καλό που γύρισε. Είναι καλός χαρακτήρας και σε συμπεριφορά και ως παίκτης».

Για την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση: «Είχα πει και πριν μερικές ημέρες. Θέλουμε ενίσχυση στο αριστερό μπακ και στο τέρμα. Θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι στην τελική ευθεία να επιστρέψει. Μετά την διακοπή πιστεύω θα είναι έτοιμος να παίξει. Θα τον δούμε σε ένα ακόμα φιλικό».

Για τον Βόλο: «Παρακολούθησα το παιχνίδι. Εϊναι δουλεμένη ομάδα, σοβαρή και δεν έχουμε εύκολο έργο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για το τι Αρη περιμένει και θέλει να δει: «Θέλω έναν Αρη με μεγαλύτερη ηρεμία. Να μη βιαζόμαστε να τελειώσουμε τις φάσεις. Και με την Μόλντε και με τον ΟΦΗ δεν είχαμε τον τρόπο που θέλω να επιτεθούμε. Πρέπει να γίνουμε πιο εύστοχοι. Από την στιγμή που η μπάλα φτάνει στην περιοχή, νομίζω πως θα έρθει το γκολ και όλα θα είναι καλύτερα».

Για τις πολλές τελικές, τα δοκάρια και το χαμένο πέναλτι: «Στα τρία παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας με Μόλντε με ΑΕΛ και με ΟΦΗ μετράμε πάνω από 40 τελικές. Εχουμε πέντε δοκάρια και έχουμε χάσει ένα πέναλτι. Είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Θα το βελτιώσουμε».

Για τους νέους παίκτες και το αν χρειάζονται επιπλέον χρόνο: «Δουλεύουμε πολύ, υποστηρίζουμε όλα τα παιδιά και περιμένουμε τις καλές τους στιγμές. Θέλουν χρόνο για να δείξουν τα παιδιά όλα όσα θέλουν να κάνουν».

Για τον Φετφατζίδη και την κλήση του στην Εθνική: «Με κάνει χαρούμενο, θεωρώ πως είμαστε κοντά του και είναι ευχάριστο πολύ αυτό. Ο Γιάννης έχει στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις σε ποδοσφαιριστή».