Το μυστικό γεύμα του Φράνσις Φάνον στην Αθήνα

Οι εξελίξεις στην εγχώρια αγορά ενέργειας και οι ευκαιρίες επενδύσεων στο τραπέζι από τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Φράνσις Φάνον, που υποδέχθηκε έντεκα εκπροσώπους ελληνικών και αμερικανικών εταιρειών αλλά και οικονομικών φορέων

Μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 6 Αύγουστου. Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φράνσις Φάνον υποδέχεται έντεκα εκπροσώπους ελληνικών και αμερικανικών εταιρειών αλλά και οικονομικών φορέων σε ένα μυστικό γεύμα με… μενού τις εξελίξεις στην εγχώρια αγορά ενέργειας αλλά και τις ευκαιρίες επενδύσεων.

Οι πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρουν ότι το γεύμα έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος, και ο Φάνον, ο οποίος βρέθηκε για δύο μέρες στην Ελλάδα στο πλαίσιο της πρώτης Ενεργειακής Υπουργικής Διάσκεψης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για 1 ώρα και 45 λεπτά με τα στελέχη της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Το γεύμα διοργάνωσε η Επιτροπή Ενέργειας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ήταν κλειστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση διοργανώθηκε ενόψει της προετοιμασίας της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μάικ Πομπέο. Κάποιες πηγές μάλιστα θέλουν ο ισχυρός πολιτικός να έρχεται γύρω στον Οκτώβριο.

– Ποια η ατζέντα των συζητήσεων

– Οι ευκαιρίες για επενδύσεις

– Πού έριξε το βάρος ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών;

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Το μυστικό γεύμα με μενού τις επενδύσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία