Η Κένταλ Τζένερ, η δεύτερη μικρότερη, η ωραιότερη και ίσως η περισσότερο «σοβαρή» της οικογένειας Καρντάσιαν, είναι ο «αρχηγός» της πολύβουης συντροφιάς των Mykonian top models.
Η 23χρονη Τζένερ, η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο αριθμό εξωφύλλων ανάμεσα στις επίσης διάσημες συναδέλφους της (ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 114.000.000 followers), είναι η Μaster of the Game. Στη Μύκονο αναστάτωσε την Ψαρού και το «Nammos» μαζί με τις φίλες της Σίντι Μπρούνα, Ρίλεϊ Μοντάνα και Σανίνα Σάικ, επιδεικνύοντας αρετές και στο τζετ σκι και στο καινούργιο παιχνίδι «Bottle Cap Challenge».
Η Τζένερ λατρεύει την Ελλάδα, όπως και οι μεγαλύτερες στην ηλικία συνάδελφοί της Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Ανα Μπεατρίς Μπάρος, οι οποίες επισκέφθηκαν επίσης τη Μύκονο ταράζοντας τα νερά με τις εμφανίσεις τους.

Τα νερά του Ειρηνικού τάραζε δεκαετίες νωρίτερα το παράνομο, παθιασμένο κινηματογραφικό φιλί ανάμεσα στον Μπαρτ Λάνκαστερ και στην Ντέμπορα Κερ ενώ τους έλουζε αφηνιασμένα το νερό μιας παραλίας του Περλ Χάρμπορ στη Χαβάη. Η σκηνή της ταινίας «Οσο υπάρχουν άνθρωποι» του 1953 ξεγλίστρησε από την τσιμπίδα των τότε επιτροπών λογοκρισίας και έγινε μία από τις πιο εμβληματικές του παγκόσμιου σινεμά.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαργαρίτα Σφέτσα γράφει για τις «σύγχρονες Αφροδίτες» της Μυκόνου, τις καλλίγραμμες Σειρήνες από κάθε γωνιά του πλανήτη που συνέρρευσαν  για ακόμη μία χρονιά στο νησί των Ανέμων διαφημίζοντας τις ελληνικές ομορφιές στους εκατομμύρια ακολούθους τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media και ο Γιάννης Ζουμπουλάκης κάνει μια νοσταλγική αναδρομή στις «αναδυόμενες Αφροδίτες του σελιλόιντ» που άφησαν εποχή με τις αξέχαστες κινηματογραφικές περιπέτειές τους παρά θιν’ αλός.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»