Λίγες μέρες πριν την πρώτη της αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Europa League, η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Η αντίπαλος της Ένωσης αν και προηγήθηκε στο σκορ έχασε με 1-2 στην έδρα της ουραγού Χέρμανσταντ που μετά από τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα, έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Κραϊόβα που παρατάχθηκε με 4-3-3 και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Κονσταντίν που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Κορνέλιου Παπουρά που αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα.

Αρχικά στο 30′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Στόικα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, η ανατροπή ήρθε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Πετρέσκου έφερε το ματς στα ίσια με σουτ και τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή των δεδομένων με τον Βιέρα να σκοράρει για το 2-1 με κεφαλιά. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ για την Χέρμανσταντ αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε αλλά η Κραϊόβα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Η ενδεκάδα της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα: Πιγκλιατσέλι, Βλαντόιου, Φερέιρα, Ατσκά, Μπανκού, Κάκα, Ιβάνοφ, Βατάτζελου, Μπαρμπούτ (46′ Ματέιου), Φορτές (67′ Ρομάν), Κονσταντίν (58′ Σισαλντάου).