Σούπα πεπόνι με αβοκάντο και λάιμ

Ό,τι πιο δροσερό!

Προετοιμασία 10′

Υλικά (για 4 μερίδες ως πρώτο πιάτο)
1 πεπόνι
1 αγγούρι
1 αβοκάντο
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα τσίλι σκόνη + λίγη ακόμη για το σερβίρισμα
Χυμός από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 ακέρωτο, μικρό λεμόνι
2 κ.σ. ούζο
5 γρ. φύλλα κόλιαντρου
10 γρ. φύλλα δυόσμου
Λίγο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Αλάτι

Καθαρίζουμε το πεπόνι, το αγγούρι και το αβοκάντο και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα.
Σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και λίγο τσίλι.

Γευσιγνώστης
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk