Σούπα πεπόνι με αβοκάντο και λάιμ

Ό,τι πιο δροσερό!

Προετοιμασία 10′

Υλικά (για 4 μερίδες ως πρώτο πιάτο)
1 πεπόνι
1 αγγούρι
1 αβοκάντο
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα τσίλι σκόνη + λίγη ακόμη για το σερβίρισμα
Χυμός από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 ακέρωτο, μικρό λεμόνι
2 κ.σ. ούζο
5 γρ. φύλλα κόλιαντρου
10 γρ. φύλλα δυόσμου
Λίγο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Αλάτι

Καθαρίζουμε το πεπόνι, το αγγούρι και το αβοκάντο και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα.
Σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και λίγο τσίλι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk