• Αναζήτηση
 • Γ. Μαντέλας στο One Channel: Ο Μητσοτάκης με τον ΕΝΦΙΑ κέρδισε χρόνο έως τον Σεπτέμβριο

  Τους ήπιους τόνους που επικρατούν στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή σχολίασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας

  Τους ήπιους τόνους που επικρατούν στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή σχολίασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας.

  «Νομίζω ότι προγραμματικές δηλώσεις που να τελειώνουν γύρω στις 23:00 δεν έχουμε ξαναδεί μεταπολιτευτικά» είπε ο κ. Μαντέλας και συνέχισε πως «έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό διαφορετικό από αυτόν που βλέπαμε έως και πριν 6 εβδομάδες». Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Μαντέλα δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Αναφερθείς στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε πως «προς το παρόν δεν υπάρχουν λόγοι να ανεβάσει τους τόνους. Δεν θα ήθελα να είμαι ο Τσίπρας μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ».

  Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από το 2019, αντί για το 2020 ο κ. Μαντέλας έκανε λόγο για «ελιγμό, με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε χρόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο».

  «Εκεί θα κριθούν όλα για την επόμενη μέρα» κατέληξε.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk