Επικό τρολάρισμα στην… ΕΡΤ κάνει ο επικεφαλής του Σχεδίου Β΄Αλέκος Αλαβάνος. Αιτία; Επειδή του ζήτησαν συνέντευξη μετά από τόσα χρόνια σε πολιτική εκπομπή. Ιδού λοιπόν τι αναφέρει:

«Ξαφνικά με κάλεσαν για μια συνέντευξη στην ΕΡΤ. Αιφνιδιάσθηκα. Επί τεσσεράμισι χρόνια, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήρα από την ΕΡΤ ούτε μία απολύτως πρόσκληση για πολιτική συνέντευξη. Δεν το λέω γιατί θεωρώ ότι δικαιούμαι να εμφανίζομαι, αλλά γιατί αυτός ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός έγινε μόνο στη δημόσια, σε πλήρη αντίθεση με τις ιδιωτικές τηλεοράσεις.

Δεν το λέω για τον Τσίπρα ή τον Παππά, είναι γνωστή η πολιτεία τους. Το λέω για τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ και τη δουλικότητα και δουλοπρέπεια που επέδειξαν στα πολιτικά αφεντικά τους. Ας ελπίσουμε ότι επί της νέας κυβέρνησης δεν θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική και θα γίνει σεβαστό το καθεστώς ελευθερίας και ελευθεροστομίας που δικαιούται η ΕΡΤ, η οποία, συν τοις άλλοις, λειτουργεί χάρη στις εισφορές του ελληνικού λαού», αναφέρει.