Η Ρόμα φαίνεται αποφασισμένη να καλύψει το κενό του Κώστα Μανωλά και είναι έτοιμη να δαπανήσει 26.000.000 ευρώ για να αποκτήσει από την Αταλάντα τον Τζιανλούκα Μαντσίνι.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Sky Sport» οι δύο ομάδες έχουν έλθει σε συμφωνία και οι «Ρωμαίοι» θα δώσουν 2.000.000 ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μετέπειτα θα πρέπει να πληρώσουν 19.000.000 ευρώ ως οψιόν αγοράς για να κατέχουν τα δικαιώματά του, ενώ τα bonus αγγίζουν τα 5.000.000 ευρώ!

Ο 23χρονος αμυντικός αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη , προτού υπογράψει το συμβόλαιό του. Εάν η Ρόμα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, τότε ο Μαντσίνι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αξίας 10.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Ο δύο φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας, μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πέρυσι σημείωσε πέντε γκολ σε 30 συμμετοχές με την φανέλα της Αταλάντα. Η συνεισφορά του ήταν εξαιρετική, καθώς αποτέλεσε τον «βράχο» της άμυνας και η ομάδα του θα συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League.