Σε προχωρημένες επαφές με τον Μιχάλη Λούντζη βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ανάψει το πράσινο «φως» για την απόκτηση του 20χρονου.

Ο τεχνικός της Ενωσης θεωρεί ότι ο νεαρός άσος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην «κιτρινόμαυρη» περιφέρεια και πιστεύει ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, με τον νεαρό να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

Ο Λούντζης την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με το Λαύριο, έχοντας μέσο όρο 6,5 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ στο πρωτάθλημα. Ο 20χρονος είχε δοθεί στο Λαύριο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον είναι ελεύθερος, καθώς στις αρχές Ιουλίου ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη η ΑΕΚ θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γνωρίζει πολύ καλά τον νεαρό άσο από την κοινή τους θητεία στις μικρές Εθνικές ομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος γκαρντ θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.