Ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες και η κατάσταση του ήταν και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό του διέφυγε της πορείας του στον δρόμο από Μπάνια Λούκα προς Πρίγιεντορ στην περιοχή Ραμίτσι.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι ο παίκτης του έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στήθος του, ενώ ανέφερε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σήμερα, η σέρβικη ομάδα με νέα της ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο για την κατάσταση του Κούζμιτς, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά και σοβαρή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Σέρβος πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ενώ βρίσκεται ακόμα σε κώμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι νέες εξετάσεις που έκανε δείχνουν πως δεν υπάρχουν επιπλέον τραύματα ή επιπλοκές στο κεφάλι και στο στήθος. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τους γιατρούς πάντως να είναι αισιόδοξοι.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα: