Η απόφαση του Γιάννη Βρούτση να είναι η πρώτη υπουργική πράξη του το μπλόκο στην έκδοση ΑΜΚΑ σε μετανάστες και πρόσφυγες, αν μη τι άλλο προβλημάτισε, με κάποιους να εκφράζουν και έντονους φόβους για την πολιτική που θα ακολουθηθεί απέναντι σε εξαθλιωμένους ανθρώπους που φτάνουν στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Τις σκέψεις αυτές δεν συμμερίζεται καθόλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ πλέον, που έσπευσε να επιβραβεύσει την κίνηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, φωνάζοντας «Λευτεριά στον ΑΜΚΑ» και μιλώντας για νίκη του «αυτονόητου».

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ βρέθηκαν μαζί σε πανηγύρι της Νάξου και βγάζοντας την απαραίτητη «σέλφι» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στη λεζάντα: «Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!».

Μάλιστα όταν κάτω από την φωτογραφία σχολιάζει κάποιος πως δεν θα πρέπει να στερήσουν τον ΑΜΚΑ από τους αλλοδαπούς διότι «άνθρωποι είναι και αυτοί και δικαιούνται όταν αρρωστήσουν ιατρική περίθαλψη» ο κ. Μπογδάνος σπεύδει να του απαντήσει: «Δεν στερούμε περίθαλψη από κανέναν. Διορθώνουμε παραλογισμούς!».

Η σχετική ανάρτηση: