Χατζηδάκης : Επείγον το ζήτημα της ΔΕΗ – Επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας

Το ζήτημα της ΔΕΗ είναι επείγον και πιεστικό τόνισε ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντησή του για το θέμα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Το ζήτημα της ΔΕΗ είναι «επείγον και πιεστικό» τόνισε ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του για το θέμα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας, για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Στις ερωτήσεις δε περί ύπαρξης χρονοδιαγράμματος ο κ. Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά «θα εξετάσουμε το ζήτημα και όλες τις επόμενες ημέρες. Η ΔΕΗ δεν είναι περίπτερο για να λυθεί το πρόβλημα σε μία σύσκεψη».

Στην ατζέντα με τον πρωθυπουργό βρέθηκαν και όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό και στις Σκουριές.

«Από την άλλη πλευρά μιλήσαμε για τις ευκαιρίες, όπως το Ελληνικό και οι Σκουριές. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα και αποφασιστικά, ώστε να δείξουμε δείγματα γραφής που να πείθουν για αποφασιστικότητα της κυβέρνησης»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Parties, μόνο parties Ενα ολόχρυσο, κεντημένο με χιλιάδες μικρά ρουμπίνια μαντίλι, το οποίο έχει «δραπετεύσει» από τον λαιμό της Εσθήρ, δημιουργεί αστραφτερούς... ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk