• Αναζήτηση
 • Optima – ΔΕΛΤΑ διευρύνουν τη συνεργασία τους – Συμφωνία για το κίτρινο τυρί

  Η φέτα και το σήμα Βίγλα παραμένουν στη ΔΕΛΤΑ

  Οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ και Optima (όμιλος Παντελιάδη) προχωρούν σε διεύρυνση της παραγωγικής τους συνεργασίας αναφορικά με το εργοστάσιο της ΔΕΛΤΑ στην Ελασσόνα. Μέχρι σήμερα στο εργοστάσιο της ΔΕΛΤΑ παράγονταν και τυριά για λογαριασμό της Optima.

  Με τη νέα συμφωνία η Optima αγοράζει κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό του εργοστασίου της ΔΕΛΤΑ στην Ελασσόνα παραγωγής κίτρινου τυριού.

  Συγχρόνως, με την νέα εμπορική συμφωνία η Optima αναλαμβάνει την παραγωγή των κίτρινων τυριών (κασέρι και ημίσκληρο) για τη ΔΕΛΤΑ.

  Διευκρινίζεται ότι η συμφωνία δεν αφορά στον εξοπλισμό και την παραγωγή φέτας, ενώ το σήμα ΒΙΓΛΑ παραμένει στην ιδιοκτησία της ΔΕΛΤΑ.

  Πρόκειται όπως επισημαίνουν στην αγορά για άλλη μια κίνηση της ΔΕΛΤΑ μετά τη διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου της Νestle στο Πλατύ Ημαθίας με στόχο τον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών με τη διαφορά πως στην Ελασσόνα δεν επηρεάζονται προς το παρών οι εργαζόμενοι.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk