Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα περαστικοί στου Γουδή, όταν εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49, σκεπασμένο με μια κουβέρτα.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Η γυναίκα ήταν δεμένη και τυλιγμένη με κουβέρτα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.
Μάλιστα όπως μεταδίδει τo Open TV το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν δεμένο με σκοινιά. Αρχικά ο διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, δεν κατάλαβε τι περιείχε η κουβέρτα.

Απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται ένας κάδος απορριμάτων και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να πετάξουν εκεί το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Τώρα όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας οι αστυνομικοί θα κληθούν να εξετάσουν εάν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση οποιουδήποτε ατόμου από την περιοχή. Μάλιστα εστιάζουν στο ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι κάτοικος της περιοχής, κάτι που αν ισχύει θα στενέψει και ο κύκλος των ερευνών.