• Αναζήτηση
 • Κ. Αρσένης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε τα περιβαλλοντικά κινήματα

  Αναλύοντας τις θέσεις του ΜέΡΑ25 που αφορούν στο περιβάλλον, ο κ. Αρσένης τόνισε πως «λέμε όχι στις εξορύξεις γιατί οδηγούν τις χώρες στη φτώχεια και την περιπέτεια»

  Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στις βουλευτικές εκλογές, Κρίτων Αρσένης. Μιλώντας στους Δημήτρη Μανιάτη και Παναγιώτη Σωτήρη, ο κ. Αρσένης αναφέρθηκε στην επιλογή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη και πώς κατέληξε σε αυτό, τονίζοντας πως σε αυτό κυριαρχούν θέσεις που δεν υπήρχαν στη δημόσια συζήτηση και προσθέτοντας πως είναι μια μάχη που αξίζει να τη δώσει.

  Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε πως η περιβαλλοντολογική ατζέντα του ιδίου εντάσσεται στο ΜέΡΑ, κάνοντας λόγο για το δημοκρατικό της διαδικασίας μέσω της οποίας λαμβάνονται και διαμορφώνονται οι θέσεις στο κόμμα.

  Αναλύοντας τις θέσεις του ΜέΡΑ25 που αφορούν στο περιβάλλον, ο κ. Αρσένης τόνισε πως «λέμε όχι στις εξορύξεις γιατί οδηγούν τις χώρες στη φτώχεια και την περιπέτεια», υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να στραφούμε προς ένα πιο βιώσιμο πολιτισμό». Στο πλαίσιο αυτό, έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του στον τομέα του περιβάλλοντος, σημειώνοντας πως το κυβερνών κόμμα χρησιμοποίησε και απογοήτευσε τα περιβαλλοντικά κινήματα.

  Πηγή: onetv.gr

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk